A DET Holding Kft. évek óta nyújt szakmai professzionalizmust igénylő ingatlankezelési (Property Management) szolgáltatást ügyfelei részére.
Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálására, így biztosítva számukra felejthetetlen élményt. Mindent kézben tartunk, különös figyelmet fordítva a részletekre.
Kiváló szakmai képzettségű csapatunk feladatai közé tartozik a bérlői kapcsolattartás, szerződések megkötése, tulajdonosi támogatás és a felmerülő műszaki kérdések megoldása.

Ezen kívül az ingatlankezelési szolgáltatásunk kiterjed az alvállalkozók és szolgáltatók kiválasztására, irányítására és ellenőrzésére a költéshatékonyság maximalizálása és a fenntarthatóság jegyében.
Könyvelésünk mögött egy komplex pénzügyi rendszer húzódik, amely megalapozza a magas színvonalú és átlátható üzemeltetési költségelszámolás elkészítését ügyfeleink számára.
Property Management szolgáltatásunk túlmutat a klasszikus ingatlankezelésen, a cégen belüli szinergiáinknak köszönhetően pedig olyan profi háttértámogatást tudunk nyújtani, amely egyedülálló a nyugati régióban.

Bővebb információ:

VASIHAZKEZELO.HU